Högskolecentrum Bohuslän
GB-flag

Yrkeshögskoleutbildningar

YH-utbildningarna på Högskolecentrum Bohuslän ger dig en efterfrågad kompetens och har planerats i nära samarbete med arbetslivet. Här varvas teori med praktik och näringslivet samverkar genom att tillhandahålla lärare med färsk kunskap från branschen samt platser för Lärande i arbete.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Affärsutvecklare Turism
Affärsutvecklare Turism

Affärsutvecklare Turism

Turism- och besöksnäringen är en växande framtidsbransch. Vi utbildar framtidens affärsutvecklare, projektledare och destinationsutvecklare inom besöksnäringen! Efter utbildningen kan studenten att bygga, paketera och lansera affärsmöjligheter inom besöksnäringen, och utveckla affärsmässigt konkurrenskraftiga och attraktiva destinationer, anläggningar och attraktioner.

Konceptutvecklare E-handel
Konceptuvecklare E-handel

Product Manager E-Commerce

Yrkesrollen Product Manager E-Commerce är komplex och kräver både tekniska kunskaper och affärskunskaper. Den är direkt resultat av branschens utvecklingsskede med att förädla yrkesroller som tidigare beskrivits mer generellt.

Konceptutvecklare E-handel
Konceptuvecklare E-handel

Marin Serviceingenjör

Marin serviceingenjör är problemlösaren som med kort varsel kan inställa sig i alla delar av världen, är flexibel och har bred kunskap för att bli involverad i vilka tekniska utmaningar som helst. Den som gör det omöjliga möjligt!

Digital
Digital

Operativ digital kommunikatör

Tekniken har under de senaste åren skapat stora möjligheter för företag och organisationer att kommunicera sina budskap. I utbildningen till Operativ digital kommunikatör får du lära dig hur företag och organisationer kan använda sociala medier och internetmarknadsföring i sin kommunikation, hur man stärker varumärken, bygger relationer med kunder och kommunicerar budskap.

Digital
Digital

Plushögskolan

I huset finns ett antal ytterligare YH-utbildningar som Plushögskolan ansvarar för, blandannat Lönekonsult, Transportledare , Byggledare m.m

Åtta av tio som examineras från en yrkeshögskoleutbildning har arbete inom ett år. Åtta av tio av dem tycker att deras arbete helt eller delvis ligger inom samma yrkes­område som utbild­ningen skulle leda till.

Läs merlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

yrkeshögskolan

Prenumerera på HCB's Nyhetsbrev