TENTAMEN FÖR HÖGSKOLESTUDERANDE

CORONAVIRUSET
Från och med 17 mars kommer samtliga elever och studerande på Uddevalla Vuxenutbildning fortsätta sina studier hemifrån på distans.

Vi har därför inte möjlighet att boka tentamen under perioden fram till den 13 april. Vi ber om er förståelse och håller er uppdaterade.


Har du skriftlig tentamen i din utbildning kan vi erbjuda dig möjligheten att tenta på Högskolcentrum Bohuslän.

Gör så här

  • Anmäl dig via fomuläret så du får svar på om vi har möjlighet att arrangera tentamen aktuell dag och tid. Du måste kontakta oss senast 2 veckor innan skrivtillfället, för att ha möjligheten att få skriva din tentamen hos oss.
  • Tentamen kan enbart erbjudas måndag till fredag från kl 09:00 - 17:00. Ansök hos din högskola/universitet om att få skriva tentamen på HCB i Uddevalla. Tänk på att varje högskola/universitet har sina egna rutiner för hur du ansöker om att skriva tentamen på annan ort.

Vår service erbjuds i första hand till invånare i Uddevalla kommun och/eller till personer som är inskrivna på HCB som student. Studerande från andra kommuner kan erbjudas tentamensmöjlighet, i den mån det finns plats och på tider där det redan genomförs tentamen.

OBS! Från v.26 - v.32 kan vi ej tillhandahålla tentamen.

Administrationsavgift

För dig som läser en kurs eller program via Högskolecentrum Bohuslän är tentamen helt kostnadsfri. I övrigt tar vi ut en administrationavgift på 350 kr som betalas vid tentamenstillfället. Observera att vi tar ej kontanter, det går enbart att betala med kort.

För mer info kontakta

Tanja Hjertquist, tanja.hjertquist@uddevalla.se 0522 69 77 63


Tentamens ansökan - via webben

Ansök om att göra din tentamen här hos oss på Högskolecentrum Bohuslän i Uddevalla.

PERSONUPPGIFTER


UPPGIFTER OM TENTAMENDatum för tentamen * (obligatorisk)
Datum för tentamen

KONTAKTPERSON PÅ UNIVERSITET, HÖGSKOLAN, ELLER SKOLAN

Har du kontaktat din skola, högskola eller universitet och berättat att du skriver din tentamen hos oss?  * (obligatorisk)
Har du kontaktat din skola, högskola eller universitet och berättat att du skriver din tentamen hos oss?

Jag godkänner villkoren ovan & att 350kr i ad.avgift betalas vid tentamenstillfället (kortbetalning). * (obligatorisk)
Jag godkänner villkoren ovan & att 350kr i ad.avgift betalas vid tentamenstillfället (kortbetalning).

Spamskydd * (obligatorisk)

0522 69 61 40

Text

Integritetspolicy | Webmaster | Sitemaplänk till annan webbplats | Streamlänk till annan webbplats| Kontakt | Sök Schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster | Veckans Schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

© 2020. Högskolecentrum Bohuslän. All Rights Reserved.