SAMTYCKE

GDPR

Högskolecentrum Bohuslän ( Uddevalla kommun ) kommunicerar med bilder, film och ljudupptagningar. Det innebär att, om du samtycker, så sparar och behandlar vi dessa personuppgifter om dig. Syftet är att informera om vår verksamhet och marknadsföra våra utbildningar.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke. Du kan alltid kontakta oss vid frågor kring integritets- och dataskydd samt vår behandling av dina personuppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till dataskyddsombud@uddevalla.se.


Mer information hittar du på uddevalla.se/personuppgifter.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Samtycker du/ni till att dina personuppgifter i form av namn, bild, film eller ljudupptagning, som vi inhämtat vid detta tillfälle, får användas för publicering på Högskolecentrum Bohusläns, Uddevalla kommuns webbsida och sociala medier? * (obligatorisk)
Samtycker du/ni till att dina personuppgifter i form av namn, bild, film eller ljudupptagning, som vi inhämtat vid detta tillfälle, får användas för publicering på Högskolecentrum Bohusläns, Uddevalla kommuns webbsida och sociala medier?

0522 69 61 40

Text

Integritetspolicy | Webmaster | Sitemaplänk till annan webbplats | Streamlänk till annan webbplats| Kontakt | Sök Schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster | Veckans Schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

© 2020. Högskolecentrum Bohuslän. All Rights Reserved.