VAD GÖR HÖGSKOLECENTRUM BOHUSLÄN?

Vi jobbar för att fånga upp omgivningens behov av kompetens och skapar utbildningar som efterfrågas av både studenter och näringsliv. Entreprenörskap, besöksnäring, handel och den maritima sektorn står i fokus på HCB. Vi vill vara ett lärcentrum som präglas av nytänkande och företagsservice av hög kvalitet.

Högskolecentrum Bohuslän är en del av Tillväxtavdelningen i Uddevalla kommun. Tillväxtavdelningen ska skapa hållbar tillväxt och medverka till god samhälls byggnad genom livslångt lärande och en idéskapande nytänkande miljö. Avdelningen arbetar med näringslivsutvecklingen, tillväxtprojekt, folkhälsa, medborgarinflytande och kompetensförsörjning.

 

HITTA TILL HCB

Uddevalla ligger längs vackra västkusten mellan Göteborg och Oslo. Du hittar Högskolecentrum Bohuslän mitt i centrala Uddevalla, med närhet till tåg, bussar, restauranger och shopping.

BESÖKSADRESS

Östergatan 18 A
451 30 Uddevalla

 

Om du kommer med tåg

Gå av vid stationen Uddevalla Östra. Det är den första stationen i Uddevalla om du kommer söderifrån och den andra om du kommer norrifrån. Du kommer direkt till HCB:s parkering om du går genom gångtunneln under spåret.

ÖPPETTIDER

Måndag – torsdag, 07:30 – 18:30
Fredag 07:30 – 16:00

Viktiga datum

För dig som studerande

Tillgänglighet

0522 69 61 40

Text

Integritetspolicy | Webmaster | Sitemaplänk till annan webbplats | Streamlänk till annan webbplats| Kontakt | Sök Schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster | Veckans Schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

© 2020. Högskolecentrum Bohuslän. All Rights Reserved.