studieINFORMATION

Ordinarie öppettider
Mån – tors, kl 07:30 – 18:30
Fre, kl 07.30 – 16:00
Lör – sön, stängt

Du måste vara ute ur lokalerna senast kl 21:00 mån–tors, senast kl 16:00 fredag.

Datorer/IT-stöd
Hos oss finns det stationära datorer att låna vid ljusgården, observera att de behövs ett elevkonto för att logga in på dessa. Du som har egen bärbar dator kan ansluta den till vårt trådlösa nätverk när du sitter och arbetar här på HCB. Nätverket heter UA Publikt för att surfa behöver ansluta dit och sedan öppna din webbläsare och godkänna reglerna.

Utskrifter
Påfyllnad av utskrifter sker av HCB-personal (50 öre/sida i svartvitt, 2 kr/sida i färg). Du ser hur många utskrifter du har genom att logga in på skrivaren. OBS! För att kunna skriva ut måste det finnas pengar på utskriftskontot.

HCB.se
Information till våra studerande läggs kontinuerligt ut på vår webbplats, och även på Högskolecentrum Bohusläns egen sida på Facebook.

Anslagstavlor
Vi har flera anslagstavlor i huset. Håll dig uppdaterad om innehållet på dem.

Grupprum
Rummen delas av alla som studerar på HCB. Bokade tider har alltid företräde. Du kan själv boka ditt grupprum genom att fylla i bokningslistan vid dörren till respektive grupprum. Du kan boka för två veckor framåt. Grupprummen är alltid låsta på morgonen.

Parkering
Parkering utanför HCB är privat och kräver tillstånd. Vi rekommenderar att besökare till HCB använder parkeringen vid Agnebergsskolan. Se översiktsbildöppnas i nytt fönster över de närmsta parkeringarna.

Lunch
På bottenvåningen (Gropen) finns microvågsugnar och kylskåp som du kan använda. Medtag egna bestick och använd plastlocken när du värmer mat.

Vid frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss!

0522-69 61 41
hcb[a]uddevalla.se

 

Viktiga datum

För dig som studerande

Tillgänglighet

Text

Integritetspolicy | Webmaster | Sitemaplänk till annan webbplats | Streamlänk till annan webbplats| Kontakt | Sök Schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster | Veckans Schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

© 2020. Högskolecentrum Bohuslän. All Rights Reserved.