BOKA LOKAL

På Högskolecentrum Bohuslän finns goda förutsättningar för ett bra möte. Vi erbjuder konferenslokaler, mötesrum och lärosalar i olika stilar och storlekar. HCB ligger centralt, bara ett stenkast från Kungsgatan, tågstation, hotell, restauranger och parkering.

Vi har lokaler med plats för från 6 upp till 136 personer. I våra konferenslokaler och föreläsningssalar får du tillgång till bärbar dator, internet, projektor, whiteboard och ljudanläggning.

I flera lokaler finns utrustning för videokonferens, eller så kallad telebild. Härifrån kan du lätt följa föreläsningar eller seminarier från andra delar av landet eller världen. Det finns också möjlighet att kommunicera i realtid över systemet, vilket gör att du kan boka möte med någon i en annan stad, utan att behöva lämna Uddevalla.

Information

Välkommen med din bokning eller förfrågan: hcb@uddevalla.se

Prislista, Max antal personer, Yta

Översiktskarta
Behöver ni mikrofon/headset? (finns enbart till sal 1:11 och sal 1:12)
Behöver ni mikrofon/headset? (finns enbart till sal 1:11 och sal 1:12)


Behöver ni hjälp med extra bord till lokalen? (Ex. för uppställning. av fika. Fika beställs och hämtas på egen hand)
Behöver ni hjälp med extra bord till lokalen? (Ex. för uppställning. av fika. Fika beställs och hämtas på egen hand)(skrivs ut på tavlan vid entrén)

Spamskydd * (obligatorisk)

0522 69 61 40

Text

Integritetspolicy | Webmaster | Sitemaplänk till annan webbplats | Streamlänk till annan webbplats| Kontakt | Sök Schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster | Veckans Schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

© 2020. Högskolecentrum Bohuslän. All Rights Reserved.